Parkeersensoren

Deskundig op maat gemaakte software die garant staat voor ongekend rijplezier. Onze engineers verbeteren de prestaties en rijervaring van iedere auto veilig en verantwoord.

Veilig parkeren met parkeersensoren

Je bent zuinig op je auto. Logisch dat je met inparkeren geen schade op wilt lopen. Parkeersensoren maken parkeren stukken makkelijker. Bij Carlife helpen we je graag verder. Parkeersensoren kunnen zowel aan de voorzijde, achterzijde  als beide worden gemonteerd. Diverse uitvoeringen leveren wij uit voorraad. Betere sets bestaan uit vier sensoren die geinteregreerd worden in de bumper, net als origineel.

Montage kunnen wij vakkundig uitvoeren, maar ook e.v.t. spuitwerk van de sensoren.

Werking

Zodra de auto in achteruit wordt gezet, krijgt u een signaal dat de sensoren zijn ingschakeld. Zien de sensoren een obstakel, begint de zoemer te piepen tot een constant geluid als u vlakbij het obstakel bent. Sensoren aan de voorkant worden d.m.v een drukknop voor een korte periode geactiveerd.

Parkeersensoren

Veilig parkeren met parkeersensoren van Carlife!

Parkeersensoren 1

Camera systemen

Camera systemen leveren en monteren wij in diverse uitvoeringen. Ieder toepassing, auto, camper of vrachtauto…vraagt ander systeem.

Plaatsing van de juiste positie van een camera is belangrijk. In de bumper, bij kentekenplaat enz..  Camera’s zijn er in diverse formaten voor in de achterbumper of bij kentekenplaat, maar ook voor bestel auto’s boven op het dak of in de buiten spiegels voor beter zij aanzicht.

Overweegt u een camera systeem, laat u dan eerst door Carlife adviseren!

Onze merken

Maak een afspraak