Achteruitrijcamera’s

Wij leveren verschillende camera systemen die wij kunnen monteren in vrijwel ieder voertuig als eerste:

Achteruitrijcamera

vergemakkelijkt het achter uitrijden, het voorkomt schade en  is erg handig als u iets aan de trekhaak wilt koppelen. Achteruitrijcamera schakelt zich zelf automatisch in zodra de auto in zijn achteruit wordt gezet. In sommige gevallen is er een mogelijkheid om beeldlijnen weer te gegeven, deze beeldlijnen geven exact weer tot hoever u kunt rijden. Beeldlijnen kunnen soms zelfs meedraaien met het stuur. De mogelijkheid van beeldlijnen weergave is afhankelijk van de auto en of camera systeem. Vraag ons naar de mogelijk heden. De weergave van het camera systeem ziet u gelijk op het beeldscherm in de auto.  De weergave van de achteruitrijcamera kan op verschillende manieren weergegeven worden:

Optie 1: De achteruitrijcamera systemen kunnen wij stand alone monteren, daar bedoelen wij mee, monitor op het dashboard, aan het plafond of gemonteerd in de binnenspiegel. De camera wordt bijna onzichtbaar aan de achterkant gemonteerd. 

 

Optie 2: Achtercamera gemonteerd aan de achterzijde en de weergave op het originele beeldscherm van de auto, De camera schakelt het beeld automatisch om zodra de auto in zijn achteruit wordt gezet. Optie 2  is vaak de mooiste oplossing die vergelijkbaar is als origineel.

 

Optie 3: Achtercamera gemonteerd op een multimedia systeem van bijvoorbeeld Pioneer en of Kenwood. Is de auto reeds voorzien van een dergelijk systeem dan kunnen wij de camera hier aan koppelen, anders hebben wij een ruime keuze in multimedia systemen met oa: Appel CarPlay/androidauto, DAB, USB ..

Achtercamera,s leveren en monteren wij in diverse uitvoeringen, Autospecefiek en universeel. Autospecefiek zijn de camera’s die net als affabriek op de originele plaats worden gemonteerd, dat kan bijvoorbeeld in een handvat zijn, in de autologo of geinteregreerd in een derde remlicht.

Universele camera’s zijn er in vele maten en kwaliteiten leverbaar, dit is afhankelijk van de auto, bus of camper en wat u als klant wil uitgeven.

Camera systemen monteren wij in personen auto's bedrijfswagens bedrijfs als Kampeer autos

Stand alone camera+beeldscherm
Achteruitrijcamera's 3
Achtercamera weergave op fabrieksradio
Achtercamera op multimedia systeem

Orginele camera systemen

Carlife heeft al vele jaren de bekendheid in originele camerasystemen. Deze camera systemen monteren wij met originele materialen en worden volgens fabriek specificatie gemonteerd. Na de montage passen wij de software aan zodat alles perfect wordt weergegeven en samen werkt met o.a. de parkeersensoren. Het voordeel van een origineel systeem is dat de kwaliteit hoog is en de werking gelijk is als het af fabriek besteld wordt.

Voorzijde camera

 

Steeds vaker wordt er naast een achtercamera een voorzijde camera gemonteerd. Een voorzijde camera geeft perfect de weergave van de voorzijde van de auto. Bij het inparkeren kunt u tot op de cm nauwkeurig zien hoever de bumper van de auto is verwijderd van een opstakel.

 

TOP View 360 graden camera

 

deze rondom camera systeem of te wel 360 graden camera systeem geeft het beeld van het voertuig rondom weer. Dit systeem is het neusje van de zalm, met rondom zicht is de kans klein dat u schade rijd. 

Bel of mail voor meer info