Over ons

Carlife heeft een zeer ruim assortiment autoaccessoires en elektronica producten. Door onze ruime ervaring hebben wij voor iedere wens een passende oplossing.

Over ons
Marco Schout
Over ons 1
Paul Schout
Over ons 2
Sjoerd Franke

Wij stellen ons aan u voor

Carlife is sinds 1987 de inbouwspecialist in Zeeland. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van Car audio, Navigatie, Chiptuning, Telecom, Multimedia, beveiliging enz. Ook kunt u bij ons terecht voor een ruim assortiment auto accessoires, velgen en onderhoudsmiddelen.
Naast onze winkel waar u onze producten kunt bekijken, beluisteren, uitproberen, beschikken wij over een moderne werkplaats. Gecertificeerd personeel staat klaar om uw wensen te bespreken en deze kundig uit te voeren op locatie of bij ons in de werkplaats Kom langs en overtuig u zelf van ons zeer uitgebreid assortiment.

Wij zijn een jong en dynamisch team, waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staat.  Wij zijn snel, flexibel, ervaren en compleet. Al onze medewerkers hebben jaren lang ervaring in hun eigen vakgebied.

Carlife biedt een totaaloplossing voor uw heilgekoe. Alles onder één dak,  één aanspreekpunt bij problemen. Onze totaaloplossing voor al u wensen op autogebied. Navigatie, cruisecontrol, Telecom, Trekhaken, chipchuning, te veel om op te noemen.  
Van inbouwaccessoires tot autopoets. Van alarmsystemen tot een pendelservice. Met de verschillende accespakketten bieden wij elke gewenste oplossing voor het onderhoud, de optimalisering en de uitbreiding van uw wagen. Wij bieden een scherpe prijs en met een goede prijs/kwaliteitverhouding bent u bij ons aan het goede adres. 

Wij verwelkomen u graag!!