Multimedia

Naast het luisteren naar de radio of een cd wordt het steeds normaler om naar een film of tv te kijken in de auto. In de file of tijdens lange ritten hoeven u, of uw kinderen, zich niet meer te vervelen. DVD’s kijken op een mooi LCD-scherm of het spelen met de spelcomputer, u kunt uw auto ombouwen tot een echte drive-in bioscoop. Het aanbod van multimedia voor in de auto is de afgelopen jaren enorm gegroeid.

Er zijn verschillende soorten schermen. Het scherm, vaak breedbeeld, kan in de voorkant van de unit geïntegreerd zitten of uitklapbaar zijn. Ook zijn er speciale plafondmodellen op de markt, of de schermen zijn in de hoofdsteunen ingebouwd.

Multimediasystemen zijn er in verschillende afmetingen:
1 DIN: Dit is de standaard afmeting van een autoradio en bijna iedere auto beschikt
over een uitsparing van deze afmeting.
2 DIN: (ook wel dubbel DIN genoemd) Dit formaat is 2x zo groot en u moet dus zien
of uw dashboard hiervoor ruimte biedt.

Wij leveren en monteren

  • Beeldschermen in hoofdsteun
  • TFT dakmonitors
  • DVD spelers
  • Koppelingen met originele schermen
  • I-POD/I-PAD intergratie
  • TV tuner
  • Vrijschakeling van af fabriek systemen
  • Originele navigatie systemen
  • enz enz..

Chiptuning bij Carlife is op maat gemaakte software!! Wij werken niet met zogenaamde powerboxen.

Beveiliging

Voordelen van Carlife chiptuning

Chiptuning is verbetering (optimalisatie) van de software in het voertuig. De Electronic Control Unit (ECU) in uw auto is een kleine computer die alle noodzakelijke gegevens voor het motormanagementsysteem bevat. De chips in een ECU zijn geladen met software. Deze regelt continu onder andere de ingespoten hoeveelheid brandstof, de turbodruk en het ontstekingstijdstip. Bij chiptuning optimaliseren wij de programma’s die aan de hand van vele parameters (gemeten waarden) het motormanagement vormen. Vaak zijn deze programma’s geschreven ver binnen de maximale belasting van de desbetreffende automotor. Deze ruimte biedt dus de mogelijkheid de automotor te chiptunen, zonder dat de motor onherstelbaar beschadigd raakt. Sommige fabrikanten brengen zelfs verschillende vermogensvarianten van dezelfde motoren op de markt. Deze motoren zijn simpelweg softwarematig gemanipuleerd.

Onze merken

Maak een afspraak