Cruise control

Deskundig op maat gemaakte software die garant staat voor ongekend rijplezier. Onze engineers verbeteren de prestaties en rijervaring van iedere auto veilig en verantwoord.

Cruise Control – snelheid naar keuze

Met een constante snelheid rijden is ontspannend, bespaart brandstof en is dus beter voor het milieu. Haal uw voet van het gaspedaal – met de MagicSpeed automatische snelheidsregelaar.Op lange stukken, monotone wegen of op wegen met een snelheidslimiet. Slechts een druk op de knop en uw ingegeven snelheid wordt exact aangehouden, zonder dat u het gaspedaal beroert! Met uw “elektronische chauffeur” rijdt u altijd zo snel als u wilt, of niet sneller dan u mag. U kunt kiezen uit verschillende typen cruise controls, die toegespitst zijn op de afzonderlijke wensen van bestuurders. Ongeacht de uitvoering die u kiest: met MagicSpeed rijdt u tweemaal zo ontspannen en krijgt een “zware” voet geen kans!

N.B.: Recent Nederlands onderzoek toonde een brandstofbesparing van 4-10% aan. Ook wordt de uitstoot van schadelijke gassen beperkt. Door de besparing op brandstof en bekeuringen verdient de Cruise-control zich uiteindelijk terug. Tevens blijkt uit onderzoek dat rijden zonder de voet op het gaspedaal de kans op nek- en rugklachten

  • Tot 40% meer vermogen
  • Tot 50% meer trekkracht
  • Soepeler motor over een breed toerenbereik
  • Brandstofbesparing mogelijk van 10%!
  • Zekerheid van een kwaliteit  chiptuning
  • Technisch verantwoorde vermogenswinsten
  • 100% klanttevredenheid
  • Software garantie
  • Ook voor EGR KLEP & ROETFILTER problemen

Lange (vakantie) rit? Reis comfortabel én voordeliger door een Cruisecontrol!

Specifieke wensen?

Onze cruisecontrols kunnen optimaal worden aangepast aan elk type personen en bedrijfswagen. De drive-by-wire serie heeft nu snelheidsbegrenzing als extra mogelijkheid. Bedieningshandels leveren wij in diverse uitvoeringen, stuurkolom bediening met voorkeuze mogelijkheid, maar ook bedieningen aan of in het stuur. Originele bedieningshendels zijn soms ook mogelijk.

Vraag offerte aan en u krijgt zeer snel reactie terug

Voor welke auto?

Carlife heeft voor iedere auto een passende cruisecontrol, benzine, diesel of lpg is geen probleem.     Verschillende uitvoeringen en bedieningshendels kunt u bij ons bekijken in de winkel. Ook origineel!

Er is al een cruisecontrol gemonteerd v.a. €499,–  

Meer info of een offerte neem dan contact met ons op

Beveiliging
Beveiliging
Beveiliging

Maak een afspraak